www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> filippaalexandra -

Mina favorit TV-serier

Eftersom jag har spenderat många år med tv-seriers tittande tänkte jag dela med mig av några av mina favoriter! Men jag tänker inte rekommendera några tv-serier som jag tycker att alla reda har hört om hundra gånger och antagligen redan sett (för vem har inte sett Gossip Girl, The Vampire Diaries, Pretty Little Liars, Desperate House Wives, How I met your mother m.m). Så jag tänker berätta om några som man kanske inte skulle tro att jag gillar eller kanske inte visste att de existerade.

 

Veronica Mars

Denna tv-serie handlar om en tonårs flicka vars mamma är försvunnen och hennes bästa vän Lily har blivit mördad. Den påminner om Kitty böckerna som ni kanske har läst (?). Jag läste dem iallafall och jag har alltid gillat detektiv böcker, serier allting med mysterier att göra. Veronica hjälper hennes pappa på hans detektiv byrå, hon är väldigt stark, cool och sarkastisk vilket är rena motsatsen till hur hon var före allting ändrades i hennes liv. Det har utkommit 3 säsonger och ni kanske har läst om Veronica Mars filmen som nyss har utkommit? Något som kan störa en del av er (också mig) är att de har otroligt omoderna kläder i tv-serien, det första avsnittet utkom 2004 så ni kan tänka er hurudanna kläder som medföljer.
 

Chuck

Chuck är en lite mer äventyrlig, action-packad, komedi. Chuck handlar om en lite nördig man vid smeknamnet Chuck, han jobbar med att laga datorer på en elektronik butik. Plötsligt en dag så råkar han ladda ner regerings hemligheter in till hans hjärna. Nu måste regeringen sända ut sina top spioner för att rädda chuck och för att rädda världen. För USAs stats hemligheter vill väl alla lägga sina vantar på? Detta var min favorit serie för flera år sedan och den är fortfarande bra! Men jag tror inte att jag skulle se tycka om den liks mycket om jag såg den pånytt! Om ni inte är så mycket för äventyr och action kanske det inte är något för er men det är en väldigt rolig tv-serie.

 
 Ugly Betty

Ugly Betty handlar om en mexikansk amerikan vid namn Betty som är bosatt i New York. Hon drömmer om att vara en känd journalist och klara sig i staden som aldrig sover! Hon blir anställd vid en tidning som heter "Mode" och är lite som Vogue. Här har hon det först väldigt svårt att eftersträva skönhetsidealen och alla vill inte att Betty ska jobba där. Det är en rolig tv-serie med en nypa spänning och mysterie inblandat. Jag minns att när jag först började se på den blev jag inspirerad att flytta till New York och bli jornalist. En dröm som inte är helt släckt än idag! 

ugly betty är bra :D

Svar: Visst! :D
Filippa ♥

Jag älskar också Chuck! :)

Svar: Vad bra! :D
Filippa ♥

Grymma tips tjejen, riktigt grymma :) Jag som älskar serier älskar detta inlägg, riktigt bra! Ha en underbar fredag fina du, bamsekramar!

Svar: Åh tack så mycket!! Kramar! <3
Filippa ♥

Sv: Tack så mycket, va snällt! Desamma!

Kollade mycket på chuck förut, har inte gjort det på ett bra tag.. måste göra det igen. Ska kolla in de andra två också, tack för tipsen!!
Jag svarar på alla era kommentarer på min blogg och går in på din blogg och ger min egen kommentar som tack! Jag följer dig gärna på bloglovin, så länge du följer tillbaka utan att avfölja! Kränkande, elaka kommentarer tas bort! Kom ihåg att er IP adress syns alltid! /Filippa♥
Kom ihåg mig?