.-.

Aktiverade mitt konto igen. WO. okej nä. Men idag ska jag nu till åland, har tappat bort min ipod nånstans i mitt rum. Nu vore det bättre att ha ett mindre rum. Jag har inte packat klart fast jag la hela gårdagen åt att packa. Typiskt mej. Men måste hitta min sudoku bok (Ja, jag har en sudoku bok), köpte den i thailand nästan 3 år sen och har bara gjort några i den. I alla fall... ska fara nu men bloggen kommer vara tyst som alla säger. Om inte nån hackar sig in och är snäll nog att lämna några inlägg. Nä det händer nog inte. Men hejdå.

Fb

Avaktiverade just mitt facebook account. Jag har inte raderat det eller nåt. Loggar nog in snart. Tycker bara att jag spenderar för mycket tid där. Fast kanske jag aktiverar det redan imorogon. Vemvet?

Hej

Ska till Åland imorgon så allting håller på att ladda, jag har lagat ny musik på min ipod men har ännu mycket att packa. Jag gjorde en design för ca en månad sen men jag lagade inte in den för den var inte klar, men jag har sitt på flera bloggar att stilmallen och kodmallen i nya blogg.se är annorlunda. Fast jag har inte fått den ännu så ändrade designen så snabbt som möjligt. Så om något ser konstigt ut kan det vara för att jag inte har ändrat det.
CYA
Denhär bilden är gammal, jag har en tavla där men jag har inga bilder från det utom ipod så.

Lihihihistaaa eller vad man nu ska kalla det.

Jag är för tillfället Uttråkad
Jag är bra på inget specciellt
Jag gillar inte När min syster lånar något och inte säger till och sen får man tillbaka det efter ett år dränkt i limsa
Jag är dålig på att hitta på något att göra
Jag gillar glass
Jag älskar vänner & familj
Jag vill ha
pengar, ett körkort, fred på jorden
Jag är beroende av Mat, alla tv-serier som jag ser på
Jag har på mig Jeansleggings och en tröja
Jag dricker helst Vatten
Jag hör ljudet av min fläkt
Jag är rädd för kryp
Jag är pinsamt dålig på att åka skateboard
Jag växte upp med mamma, pappa, syster
Jag vill åka wakeboard

Jag vet int var mina flipflops är :(

Fejk eller inte?

Jag som ville att det skulle vara riktigt! Hoppas något iaf är på riktigt. Det är sen typ 1:14 som de börjar på riktigt prata och visa.

Sten

Hej alla!
Idag gjorde jag först inget, sen for jag till Julia. Efter det så for jag till plantagen och jag köpte en burk med stenar. Okej hejdå!

New York

Nu är min första födelsedags present uppe! Tur nog så var den lika bred som min säng!

Pretty little liars

HEJ ALLA! Idag börjar en ny säsong av pll! Eller egentligen så är det först imorgon jag kan se det men iaf. Förra säsongen slutade i mars. Själv har jag sett på pll i ett år och det är definitivt min favoritserie!
Och nu kan ni se sista avsnittet från förra säsongen!