Inköps planering

Victoria's Secret Wantes
 
Hej alla! Borde just nu vara i USA men har tidinställt detta inlägg åt er! Här är vad jag vill köpa från Victoria's Secret när jag befinner mig i USA (Obs vill inte köpa ALLT, jag kommer antagligen inte köpa fem hoodies utan kanske en, jag har lagt till lite förslag på saker jag kan tänka mig)
 
1. Bodymists, bodylotions och smink! Något som jag vill köpa mycket av! Tänk vad behändigt om jag måste ha en present till någons födelsedag och så har jag en oöppnad bodymist hemma! Tror definitivt det uppskattas! Något man bara inte kan ha för mycket av!
 
2. En necessär. Tror inte ens jag behöver förklara något, jag vill verkligen ha en från VS de är dösnygga.
 
3. Ett skal från VS. Detta är något jag velat ha ända sedan jag fick min iphone för ett år sedan. Bad min mamma leta efter ett skal åt mig i London tillochmed men hon hittade inget så jag får väl gå och leta själv! Är annars lite av en skal junkie har, jag har snart tillräckligt för byta skal varje dag i en månad! Köper dock aldrig dyra skal eftersom jag knappast kommer ha min telefon föralltid, sjukt onödigt isf.
 
4. Underkläder. Tror inte jag behöver säga så mycket. Victoria's secret är otroligt känt för dethär.
 
5. Kläder, yogapants och tröjor. Jag vet att många bara tror att VS bara har typ underkläder och dofter men de har faktiskt otroligt mycket kläder och speciellt träningskläder. Yogapants därifrån har jag redan men de är sjukt sköna att bara ha på. Tror inte alla här i Finland ens skulle fatta om jag kom med yogapants till skolan eller en tröja med pink på. När jag har kommit med trycket pink på en blå munktröja verkar inte folk förstå att den är från Victoria's Secret. Om jag var i USA med den skulle alla veta exakt allt och förstå mera. Tror inte folk har fattat saken med yogapants här i Finland heller.
 
6. Bikini. Nåt som jag verkligen vill ha och nåt som jag inte kommer lämna butiken utan. De har så bra och snygga bikinin! 
 
Det var allt guys hoppas ni gillade inlägget! Ps. Har märkt att allt fler har börjat med polyvore sjukt kul. Har hållit på med det i över ett år men då visste ingen vad det var! Följer ni mig så följer jag tillbaka ;)

USA baby!

Utsikt från empire state building!
Boston!
Min och min kompis shopping! Vi gick lite craycray, jag spenderade över 1000$ på en dag! Wow.

Idag ska vi in till New York igen och se bl.a. Frihetsgudinnan, en broadway show m.m. Sedan far vi tidigt imorgon till Philadelphia! Ha det så bra så hörs vi! :)

5 dagar kvar

Åhh allting är så underligt just nu. Planer går i kras, vänskaper är... Ja jag vet int ens vad de är mera. Men det är endast 5 dagar tills jag sitter på ett plan påväg mot USA. Så jag kan ju inte vara alltför deppig. När jag senast bloggade var det en månad kvar tills jag skulle fara. Så mycket har hänt sedan dess. Jag gick ut grundskolan med 120€ i stipendie, jag har sommarjobbat i 2 veckor. Jag hade inte de mest spännande uppgifter och i slutet av arbetsveckan satt jag mest på min dator och sölade med arbetsuppgifterna.. Haha ;) Imorgon ska jag till frissan så jag kanske lägger in en bild på det! Sedan blir det midsommar och på söndag beger jag mig ner mot huvudstaden. Har massor att köpa och fixa och packa men gör jag det? Nej! Nu för att inlägget inte ska ha alltför mycket text så lägger jag in lite bilder! 
 
 
Mina väskor som jag ska resa med... För mycket rosa?
 
Fyllde sexton också. Det glömde jag nästan bort!
Stipendie!!