Snöar men det är soligt!

Helloooooou. Nu snöar det fast solen skiner in som om de sku vara sommar. Global warming? Nä jag tror int de e det. Men nu ser jag på Jersey shore. Idag har jag inga andra planer än att jag ska färga håret.. blont. igen.
Bild från november.

uuuuu

Har inte bloggat på evigheter känns det som. Jag har dock inte gjort så mycket medan jag inte har bloggar. Men nu mår jag lite krasslig och sjuk så jag hoppas inte att jag är sjuk imrn.
Bild från skolavslutningen... haha lite suddig fast de e int jag dom ha tagi den så.

Elverna rockar loss

http://www.vasabladet.fi/Story/?linkID=21068&highlight=engelska%20linjen
En dans i Happy Days anda. Foto: Seppo Lammi
Jag i mitten med röd tröja och jeans!

Sommartid

Hej! Idag ska man flytta klockan ett steg framåt. Bara så ni vet. Men nu gör jag ingenting, spelar draw something. Nåja hejdå!

Lördag

Idag har jag städat mitt rum, bytt lakan och köpt ett nytt sims 3 spel.
Nu ser jag bara på two and a half men.

Minecraft

Hej, idag var det skiddag i skolan och det var nog helt roligt. Där i slutet åkte jag och wilma upp för liften som är längst till höger (?) och åkte bara rakt ner. Nu spelar jag minecraft. Och imrn tror jag att jag cyklar hem för första gången i år!
Ett hotell jag byggde i vintras.
Borg jag byggde på hösten kanske?
Min stad med över 500 inredda och numrerade hus. Byggt i flera månader

I predict

Helluuu. Sitter och ser på Two and a half men. Har precist lagat maten tills imrn. Hejdå

Skidda --> imrn

Hej. Idag var jag i skolan, och sen efter det kom jag hem. Imrn e det skiddag men jag vet int hur jag ska få plats med allting.
November

shahshasha

Hejsansansansan. Idag var jag i skolan, inget specciellt började med min halsduk. Nu gör jag inget ser på how i met your mother. HEJDÅ

OwO

Hej. Idag var jag i skolan, kom hem har inte gjort annat än läxor, datorn och ute lite. Nåjoo imrn börjar jag kl 10:45.

lol

Hejjj! Idag var jag då i Simpsiö, helt roligt nog. Sen blir det nog bra på torsdag då vi far dit på skidda. Imorn börjar vi kl 10:10, så de e ju bra. Nu spelar jag bara draw something och inte så mycket mer.
Sommaren 2012 kmr bli bäst!

-

Hej, idag steg jag upp tidig, gick i duschen och åt frukost. Nu sitter jag i min säng och väntar på att fara till simpsiö. Fast det är ännu några timmar dit.
Klikkaa suurennos!
Bild av simpsiö från deras hemsida!

trudeluu

HEEJ! Igår bloggade jag inte, vet int varför men nu bloggar jag iaf. Igår var jag hos Wilma och vi tog hennes iPad och gick ut för att filma en film om mej och sen lägga på youtube. Vi skulle ha måsta redigera ganska mycket i den men den villa int funka i windows movie maker att lägga dit de så våra planer blev krossade! Men nu idag ska jag inte göra något specciellt men imorgon tror jag att jag skulle till simpsiö!
bild från decemer typ

Vanlig dag

Hejsan! Idag var jag i skolan och är var det inget specciellt, gjorde klart min engelska film blev väl helt okej. sen kom jag hem nu gör jag inget specciellt såg just på nyaste avsnittet av modern family. Eftersom nuvarande sexorna snart ska fara till england så tänkte jag visa 3 bilder jag inte har visat förut!
Alla från england!

Bokat

Resan bokad till spanien i sommar!

ähhähähä okej

Hej! Nu har jag gjort en ny blogg. Ville byta blogg, min förra var så tråkig och jag uppdaterade aldrig på den.
Nå lite om mej: Jag heter Filippa, är tretton år gammal och kommer från finland. Namnet på bloggen är så kreativt eftersom ingen annan har sitt andra namn! (heheh not) Nåjo jag gjorde redan designen så ska lägga upp den nu.
Hejdå! Lägger upp bilder på mina 4 senaste designer:

Om mej!

Namn: Filippa

Födelsedeg + ålder: 9.6.1998 13 år

Något om mig som ni kanske inte vet: Jag kan inte vissla.