tötöttttötöö

Hej! Dagen var ganska bra. Slutade 20 min tidigare och imorogn börjar vi senare och slutar tidigare vilket är bra! Ska först till ikea på söndag denna vecka för dumma ikea hade stängt på pingst. Nåja kanske ska spela sims nu eller något. Bara 2 skoldagar + skolavslutning så är det sommar!

*<'>*

Hej! Ska till Ikea på söndag så jag ser lite på ikea.fi fast det finns ju mera möbler i affären ändå.
ASPELUND Sängynrunko IKEA Sängyn laidat ovat säädettävät, joten sänkyyn on helppo valita halutun paksuinen patja.
Vill ha en ny säng, helst en dubbeläng. Kanske en sån här?

trololololololololololo

Hej! Har inte bloggat på elva dagar men borde kanske uppdatera vad som hänt. Det var disco vilket var kul. Morsdag var vi ute och åt på en god restaurang. Det kom äntligen ett svart 2 way nail art pen nagellack som jag köpte. Jag hittade en klänning till våravslutningen. Var sjuk. Nu har jag kommit fram till idag. Jag var och sprang, skrev fyra loggar till moddaportföljen, det är bara två veckor tills sommarlov. Men jag har ännu 2 prov, 1 uppsats, 1 projekt som händer nästa vecka och så ska jag till ikea på söndag. Texten var nog inte så bra men iallafall hejdå!
Hittade också mitt andra minneskort som hadde bilder från förra sommaren. Några från johannas kalas.

Go confidently in the direction of your dreams! Live the life you've imagined

Hej! Idag var jag i skolan sen kom jag hem. Nu är jag jätte glad för ingen egentlig anledning. Det känns som sommar, det luktar som sommar (Jag vet konstigt), jag hör båtar och fåglar fast det ändå är lite mindre än en månad tills sommarn påriktigt börjar. Jag har en del läxor jag måste göra och sen vet jag inte. Åk 7 ordnar disco på torsdag så då är jag där. Fast det är lite dåligt då vi slutar 20 före 4 och vi måste vara där klockan 5.
En gammal bild på mitt gamlagamla rum.

Första Mahhhj

Hej alla glada! Idag är det första maj, jag var till strampen vilket är en första maj tradition. Det var lika god mat som alltid, fast mera godis än normalt? Lite dåligt för jag har varit i godisstrejk i en månad nu, så jag åt inget godis men jag tog hem 4 slickepinnar som jag kan äta när min godistrejk är over vilket är om 39 dagar för då är det min födelsedag. Men jag kom hem där fem tiden och sen har jag gjort finska läxan. Nu är jag bara glad för att jag inte är sjuk mera vilket jag var hela helgen. Och det är skitfint väder♥
Första maj förra året med ammi och johanna.